2013. április 25., csütörtök

11.kritika:)

:)

Behind The Dark

Fejléc: Annyira tetszik h szimpla fejléc, ennél jobb nem is lehetne.:)

Történet:Éreztem már h kell egy ilyen blog. Igen, mert a hírnévnek is vannak hátrányai. Már az elején beleszerettem a történet."13 éves koromban történt a dolog, mikor is először együtt voltam valakivel" na ez tetszik.:) /mármint nem az h ennyi idősen, remélem értitek:D xdd/ az h ez nem egy Heppy Pápi blog lesz. Úristen most olvasom h "leguggoltam" nem tudom h  sírjak vagy nevessek.És akkor modell lesz...*.* (csak most olvasom az 1.fejit.)
A 2. fejezet elején van egy kis hiba: "Genna,kérlek...-szólalt fel Genna egyre nagyon félelemmel" nem inkább szólalt fel Tracy?
Nekem a 3.-4. fejezetnél túl erőltetett a trágár szavak használata és a drogok, nem természetes hatású.
Akkor ennyi a véleményem erről a blogról. Tetszik.Csak amit mondtam.

bius

10. kritika:)

Első itteni kritikám:)

Never Say Forever

Fejléc: Szerintem nagyon egyszerű de még is nagyon jó. Szerintem ha nem lennének azok a karikák Niall és Harry körül akkor még jobb lenne.

Történet: Már ezt a törit elég régóta olvasom és mindig is szerettem.Nagyon bírom h A.J a két fiú közt sínylődik. Helyesírási hibákat nemigen találtam, mondjuk nem vagyok az a fajta akit nagyon zavarnak mert én sem tudok olyan jól gépen írni.Nekem ez a betű típus annyira nem jön be.Túl egyszerű.Ehhez a csodálatos bloghoz kicsit csicsás betűtípus választanék.Szerintem rakj ki több alap modult, h 'színesebb' legyen a háttér.
Az érzelmidet/ érzelmeiteket nagyon bírom.Pompásan bántok a szavakkal.

IMÁDOM ezt a blogot is.

bius

Hellooo.

Na hejhoo emberkék! én vagyok a leglegleglegújjabb író. Puszcsa.
 kérhettek itt kritikát: biussziszusz@gmail.com-on
Vagy
Jelöljetek és írjatok üzit Facebookon.
Hella.

2013. április 23., kedd

9.-kritika

Jasmine and 1D

Hát hol is kezdjem. Bocsánat a kicsit durvább kritikáért de lenne mit kijavítani:|

1.: Nekem nem tetszik a név. Jasmine and 1D... nekem nem jön be. Találj ki valami rövid, szép nevet, angol, francia vagy magyar nyelven. (A franciát ajánlom mert gyönyörűen lehet írni/ejteni a szavakat. Ez kicsit értelmetlen így de sebaj)
2.:  Nem jó a háttér a fejlécről nem is beszélve. Válassz erről az oldalról háttérnek képet vagy Noricitől fejlécet meg rendelj újat, mert mondom: Ez így összefüggéstelen és nem szép.
3.:  Borzalmas a helyesírásod, és bocsánat, hogy ezt így ide vágom de egyszerűen kaparom az arcom az írásodtól. Az első fejezetnél abbahagytam a közepén az olvasást mert nem bírtam tovább.  Aztán elolvastam a hetedik fejezetet is (utolsót) és elismerően tapasztaltam, hogy változott az írásod bár nem tökéletes. Lenne rajta mit javítani. És ami még nagyon szembe vágó az az, hogy rettentően sietsz! Azt ajánlom, hogy sokszor olvasd át azt amit írsz legalább kétszer. Figyelj arra mit írsz!
Hát kb. ennyi. 10/4

Hello everyone (mostantól így köszönök xd)

Kellene nekem kettő vagy három szerkesztő az oldalra!
Feltételek:
- MINDEN nap feljössz és foglalkozol a bloggal.
- SOKAT posztolsz!
- 12 vagy 12 felüli az életkorod.
- Tudsz fejlécet csinálni (ez nem fontos)
- Nem unod meg az oldalt!
- ALKALMAZKODSZ!
Jelentkezni lehet nálam:
Facebook: ł ł Anii
Twitter: @HannaOficall
E-mail: illes.hanna2001@gmail.com
Várom a jelentkezőket, feltéteknek megfelelően! Sziasztok ♥

2013. április 22., hétfő

8.-Kritika

Bocsánat amiért nem voltunk, de nem volt energiám rá (nem mintha időm lett volna) Szóval elnézést. Kritikát kérhettek, ma tudok írni sokat, de nem ígérek semmit (ettől függetlenül írok amennyit tudok)

onedirection (blog)

Hát, hol is kezdjem. Tudom, hogy kezdő vagy, elsőre senkinek sem tökéletes a blogja. Ez egy építő kritika amit fogadj meg ha jó blogot szeretnél. Tanácsokat is adok neked mert a blogodra rá fér egy alapos "takarítás"

Tanács:
A blog neve ne az legyen, hogy ondedirection mert ez a banda neve, helytelen is. Vagy One Direction legyen (ha nagyon szeretnéd) vagy találj ki valami rövid, angol címet ami könnyen megjegyezhető és jól is hangzik (a sikeres bloghoz ez az első út)
A modulokat is át kéne rendezni, de a legeslegjobb megoldás ha át teszed a blogod blogspotra (ha szeretnéd  ezt megcsinálom neked) A bloggert nem ajánlom, eléggé elavult lett.

Kinézet:
Alap sablon. Unalmas, lejárt lemez, fantázia nélküli. Igen ismét a blogspotra hajazok, ott kellett volna elkezdeni a blogot mert abban a saját elmédet engeded szabadon. Ismét: Átteszem neked a blogot ha akarod. De amúgy könnyű.

Történet:
Hát remélem lesz benne egy hatalmas nagy fordulat mert eddig alap. A "Londonba utazok, találkozok a One Direction-el és onnantól kezdve megváltozik az életem és minden Happy lesz" sztori ugyanannyira lejárt mint a "Starbucksban leöntött a One Direction egyik tagja később pedig összejöttünk" sztori.

Helyesírás:
Ide pár hibát írok neked, a többit ugye facebookon már beszéljük. Szóval először is ha valaki mondat kezd akkor ne így írd:

" És ekkor valaki megfogta a vállam és ezt kérdezte -te vagy Alona Sprin ugye?- igen-feleltem-és te? Zayn Malik a nevem és tartozom neked valamivel-mondta- még is mivel? - kérdeztem rá kiváncsi arcotvágva"

Hanem így:

Ekkor valaki megfogta a vállam és ezt kérdezte:
- Te vagy Alona Spring, ugye? 
- Igen. - Feleltem. - És te?
- Zayn Malik a nevem és tartozom neked valamivel!- Mondta
- Mégis mivel? - Kérdeztem rá kíváncsi arcot vágva

Sok helyesírási hibád van és a javítás sem pontos. Könnyen ejtesz értelmetlen hibákat ami annyi, hogy értelmetlenül jön ki a szöveg  ami értelmes lenne ha  úgy írnád ahogyan kell. Ezt értelmesen megmondtam. Oké, este van

Tudnék még sok mindent írni de ezt jobb lesz facebookon vagy e-mailben:
illes.hanna2001@gmail.com --> írj és megbeszéljük. Itt túl hosszú lenne végig olvasni, és unalmas is lenne szóval priviben majd megbeszéljük.:)
Remélem ezzel is segítettem neked:)

2013. április 13., szombat

#7.Kritika


KINÉZET
Nekem nagyon bejön ez a háttér,de kicsit fura,hogy a fejlécen nagyobb a kép.Ajánlom a PhotoScape programot ott az Összekapcsolás-csempe kombinációt.Igazából ebbe nincs belekötni valóm különösebb képen,jól néz ki a blogod!;)
10/10

TÖRTÉNET
Kifejezetten örülök,hogy nem angolok a csajok!:) A ruhákkal sincs különösebb problémám,de ne legyenek We♥It-ról a képek leszedve,hogy XY szereplő ebbe volt.Ha gondolod akkor lájkold ezt az oldalt:Dress Up itt általában jó cuccokat raknak fel,és állítólag kérésre is csinálnak szetteket.:) egyébkén alapjában véve jó a történet,de kicsit korainak tartom,hogy a 25.fejezetben már baba van..szerintem el lehetett volna húzni egy-két csavarral,hogy csak az 50.fejezetben derüljön ki és addig csak apró jeleket adni,hogy terhes a főszereplő.Más belekötni valóm nincs :)
10/7

20/17
További jó blogolást!:)

NS.*

FONTOS!


 Sziasztok, gondolom sokan ismeritek a The Sims3 nevű játékot. Szóval én oda vagyok érte és rendeztek egy versenyt amire tavaszi képeket lehetett beküldeni és én is küldtem egyet. A győztest a lájkok döntik el, elég csak a képet likeol-ni az oldal nem kell. Nagyon szépen kérlek titeket, segítsetek nekem  győzni és nyomjatok rá egy tetsziket! Csak ár kattintás.:D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=400803306694420&set=a.400803263361091.1073741842.377443702363714&type=3&theater A képet én csináltam, előre is köszönöm annak aki lájkolja nekem. Ennyi, sziasztok:)
______________________________________________

Sajnálattal közlöm, hogy Evelin az egyik fejléc csinálónk, kilépett a blogból.:( Fejléceket viszont Niá-tól tudtok kérni, és persze minden más maradt csak Evelin nem.:((
u.i: Remélem majd be indul a blog!):

2013. április 12., péntek

Hahóó:)

Sziasztok, most épp suliban vagyok de ma fordított nap volt és itt a könyvtárban lehet gépezni négyig, mert már sajnos vége. Így feltudtam jönni ide, ha akartok halmozzatok el a kritika kérésekkel. (vagy bármi olyan kérdéssel amit feltehettek nekem...:D) Na ennyi, xxx

2013. április 11., csütörtök

6.-Kritika

Still the one

Kinézet: A háttered tetszik de a fejléced nem. Nem szép így együtt kérj egy újat.
A modulok kint vannak de én nem ilyen sorrendbe tettem volna ki. És lehetne magyarul az oldalon a dolgok. Mivel sokan nem tudnak angolul de igazából ez nem is fontos. 10/8

Történet: A történet jó, a helyesírásra viszont figyelj. Erre csak ennyi. 10/9

5.- Kritika

a girl's life.~
Egyéb: A nevet én így írnám: A Girl's Life.~  de persze nem muszáj csak ez cím amit nagy betűvel kell írni.
Kinézet: A háttered szép, tetszik ez a minta. A fejléced nekem nem tetszik jobb lenne a körök meg az ilyesmik nélkül. Szerintem kérj egy újat Evelintől (bal oldalon infó) A modulok rendben vannak, ebbe nincs hiba. Talán egy kicsit feljebb tenném őket vagy megcserélném. Ezeket mindig utólag veszem észre xdd 10/7

Történet: Kezdtem örülni, hogy ez nem egy alap sztorival kezdődik de sajna tévedtem. A "leöntött aztán elhúzott a barom" sztori már unalmas. Lehetett volna valami fantázia dúsabb!
A helyesírásodra figyelj mert ejtesz hibákat. A fogalmazás sincs néha rendben de ha vissza olvasod azt amit írtál ez könnyen megelőzhető! Azt hiszem ennyi. 10/6

#˘4.Kritika

Nos akkor sziasztok!:) én lennék a harmadik tag!:) és meghoztam a negyedik kritikát ami életem első kritikája is egyben!:)
NS.*

KINÉZET

Elsőre be kell,hogy valljam kicsit meglepődtem a Hazzás egértől,de találó-történetet tekintve-,és klassz is..bár kicsit nagy.Egyébként a fejléced is szuper,de rajta szerepelhetne mondjuk az egész 1D valamint a blog neve és a főszereplő lány is.:) egyébként nagyon jól megy a történethez,és plusz pont,hogy nem szürke,színtelen.:) 
10/8

TÖRTÉNET
Elején kicsit zavaró volt,hogy a lány nevéből egy kukkot sem tudtam,de aztán szépen megismertetted az olvasóval,bár nem tudom,hogy kit veszített el..Melody meg eláshatja magát Adammal együtt!;) nekem kicsit sietős,hogy 27.-28. fejezetben már lagzi van meg ilyenek.Nekem nagyon tetszett az a rész amikor megismerkedett Harryvel és ez az egész ajtónyitásos mizéria :) bírtam,nagyon is!;) ha őszinte akarok lenni csak bele-bele olvasgattam a fejezetekbe,de nagyon megfogott az írásod!:)
10/10

20/18
További sikeres írást kívánok és kitartást!;)

UI.:szerintem lett egy rendszeres olvasód ;) /én.:)/

Új tag!:)

Sziasztok, megérkezett hozzánk Nia akinek jelőlése: NS*
Kérhetsz tőle:
Kritikát
Fejlécet
Tanácsot
E-mailje: kovinetti@gmail.com

3.-kritika

We Love One Direction
Floo! Imádom a blogod! Ne viccelődj velem!:DD
Kinézet: Nagyon jó! Nekem tetszik, semmi rosszat nem írok róla.;) Hisz ízlések és pofonok  A fejlécedet is imádom!:) Csak talán a szereplők nél Zayn és Niall képe helyett keresnék egy kisebbet (ezt utólag vettem észre)
Történet: Na még valami amit szeretek. Szeretem a történetedet, helyesírási hibákat kerestem de csak egyet-kettőt találtam.:) Szóval IMÁDOM a blogod *-*

2013. április 10., szerda

2.- Kritika

Don't make me sad

Kinézet: A fejléced nagyon szép és illik a háttérhez. Szép az össz kép! A háttered is tökéletes az alap modulok mind kint vannak, nem lehet semmibe nagyon belekötni. 10/10
Történet: Egy szó: Hű! A történeted magával ragadott, hihetetlenül jól írsz! Nekem bejön! A részek tartalmasak és hosszúak, ebbe nem lehet belekötni. Helyesírási hibát nem találtam pedig nem nehéz ejteni. A történeted jó, életszerű. Tetszik. 10/10

#kritika 1

Sziasztok! Írta..: *Evy
Meghoztam az első kritikát! Remélem jó sokan fogtok majd kérni!

makeyoubelieve-survive-1d.blogspot.
Someone Like you! 

Kinézet.:

Ez annyira megfogott! Egyszerűen csodálatos! A háttér a kedvencem, nem sok blogon van szürke háttér!Talán a fejléc az amin változtatnék! Minden képen kivágnám a szereplőket! Másba nincsen belekötni valóm! 10/9

Történet.:

Egy része van, de beleszerettem! Igaz én mondjuk utálok úgy elkezdeni egy részt, hogy párbeszéddel. De teljesen megfogott, nincsen elnyomva párbeszédekkel a szöveg! I-M-Á-D-O-M. Fogom követni a blogod! 10/10




Első fejléc!

Sziasztok! xoxo.: *Evy

Meghoztam a fejléc munkámat! Mivel ez egy blogom fejléce így ellopni nem szabad! sőt.. nem is lehet! xoxo

Forever with you!
Ha tetszett kérjetek fejlécet tőlem! Hamarosan jönnek még! xoxo

Infók

Sziasztok! Elsőnek egy bevezetőt írok ide nektek amiben leírom a fontos infókat.:)
Jelőléseink:
Evelin: *evy
Hanna: Anii
_______________________________
Az oldalon kérhetsz:
Kritikát (Evelintől és Hannától)
Fejlécet (Evelintől)
Tanácsot (Evelintől és Hannától)
Ezen kívül van az oldalon:
Blog háttér
Karakter(ek)
Fiú, lány nevek (Angol+ ritka magyar)
Ruhák, összeállítások
És Evelin minta munkái.
_______________________________
Elérhetőségek:
Evelin: evike2000@gmail.com
Hanna: illes.hanna2001@gmail.com
CSAK E-MAILBEN FOGADUNK RENDELÉST! DE HA TÖBBEN FELIRATKOZTOK AKKOR LESZ EGY FACEBOOK CSOPORT IS!
Írjatok ha kérdésetek vagy kérésetek van. xoxo:)