2013. április 22., hétfő

8.-Kritika

Bocsánat amiért nem voltunk, de nem volt energiám rá (nem mintha időm lett volna) Szóval elnézést. Kritikát kérhettek, ma tudok írni sokat, de nem ígérek semmit (ettől függetlenül írok amennyit tudok)

onedirection (blog)

Hát, hol is kezdjem. Tudom, hogy kezdő vagy, elsőre senkinek sem tökéletes a blogja. Ez egy építő kritika amit fogadj meg ha jó blogot szeretnél. Tanácsokat is adok neked mert a blogodra rá fér egy alapos "takarítás"

Tanács:
A blog neve ne az legyen, hogy ondedirection mert ez a banda neve, helytelen is. Vagy One Direction legyen (ha nagyon szeretnéd) vagy találj ki valami rövid, angol címet ami könnyen megjegyezhető és jól is hangzik (a sikeres bloghoz ez az első út)
A modulokat is át kéne rendezni, de a legeslegjobb megoldás ha át teszed a blogod blogspotra (ha szeretnéd  ezt megcsinálom neked) A bloggert nem ajánlom, eléggé elavult lett.

Kinézet:
Alap sablon. Unalmas, lejárt lemez, fantázia nélküli. Igen ismét a blogspotra hajazok, ott kellett volna elkezdeni a blogot mert abban a saját elmédet engeded szabadon. Ismét: Átteszem neked a blogot ha akarod. De amúgy könnyű.

Történet:
Hát remélem lesz benne egy hatalmas nagy fordulat mert eddig alap. A "Londonba utazok, találkozok a One Direction-el és onnantól kezdve megváltozik az életem és minden Happy lesz" sztori ugyanannyira lejárt mint a "Starbucksban leöntött a One Direction egyik tagja később pedig összejöttünk" sztori.

Helyesírás:
Ide pár hibát írok neked, a többit ugye facebookon már beszéljük. Szóval először is ha valaki mondat kezd akkor ne így írd:

" És ekkor valaki megfogta a vállam és ezt kérdezte -te vagy Alona Sprin ugye?- igen-feleltem-és te? Zayn Malik a nevem és tartozom neked valamivel-mondta- még is mivel? - kérdeztem rá kiváncsi arcotvágva"

Hanem így:

Ekkor valaki megfogta a vállam és ezt kérdezte:
- Te vagy Alona Spring, ugye? 
- Igen. - Feleltem. - És te?
- Zayn Malik a nevem és tartozom neked valamivel!- Mondta
- Mégis mivel? - Kérdeztem rá kíváncsi arcot vágva

Sok helyesírási hibád van és a javítás sem pontos. Könnyen ejtesz értelmetlen hibákat ami annyi, hogy értelmetlenül jön ki a szöveg  ami értelmes lenne ha  úgy írnád ahogyan kell. Ezt értelmesen megmondtam. Oké, este van

Tudnék még sok mindent írni de ezt jobb lesz facebookon vagy e-mailben:
illes.hanna2001@gmail.com --> írj és megbeszéljük. Itt túl hosszú lenne végig olvasni, és unalmas is lenne szóval priviben majd megbeszéljük.:)
Remélem ezzel is segítettem neked:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése